tirsdag 30. juni 2009

Fotoferiefotografier.

Det har vært noen dager sommerferie. Kamera(ene) er blitt godt brukt, og livet er blitt levd fornuftig og med en veldig godhet. Et lite utvalg av 14-dagers blanda fotografering kommer følgende: (alle bilder er fra fem dager i hjemfjellet med kjæresten)Rodenstocken var med på fjelltur, og her er den nyttet i lite lys og et sjarmerende motiv. Naturen er så flink med linjer, farger og rom!Jeg fascineres av disse små kjøtteterne. Ikke bare på grunn av næringsfremgangsmåten, men også utseende. De kan være utfordrende å ta gode bilder av, men etter noen uker i vekst kan man få dem adskilt. Slik liker jeg det. Noen ganger.

Vi sov ikke bort sommernatta, og her er jeg glad for det. For en utrolig nydelig natt dette var! Tåka dansa lett og hurtig over fjellvannet, og alle lydene ble tatt inn med sterk kjærlighet til omgivelsene. Dette kommer man ikke over så fort...
Med sommer hører bading til, og aldri blir det noe unntak..! Stativet holdt kamera for oss, og sannelig så traff det før vi var helt under yndlingsfjellvannet.
-Og med sommer og fjelltur hører fiskestanga til. Her er det en nydelig fjellørrett som skinner for rodenstocken.
Fjellet og tilstedeværelsen er idyllisk, og ekstra vakkert er utvilsomt slike kvelder. Myrulla svaier i små vindkast, sola skinner nesten til midnatt og mitt selskap er det beste jeg kunne drømt om.

8 kommentarer:

 1. Hei Ingebjørg. Hyggelige bilder fra en fin tur, men også noen fotogriske godbiter. Likte spesielt "Rodenstock-ørrett".Gøy å lese hvordan du nyter live på tur. Det ligger mye kjærlighet til naturen i bildene dine.Ha en fortsatt strålende sommer.

  SvarSlett
 2. Takk for det, Ivar! Lurt å ikke låse seg fast i at rodenstocken kun skal brukes mot blomster, sol og reflekser.. Jeg liker det ørrettbildet godt selv også. Fint at du ser min kjærlighet til naturen. Det er kjekt å høre :)

  God sommer!

  SvarSlett
 3. Heisann, fru vandrerhjem:-)
  Skal prøve å ta meg en tur innom deg ca. midt i juli;-)
  Liker godt "snerten" i bildene dine som skiller seg ut på en positiv måte - fortsett med det!
  Ønsker deg en fin sommer.
  mvh Ronny

  SvarSlett
 4. Takk for tittelen! Da sees vi om ikke så lenge, det blir trivelig. Kjekt å høre at du liker snerten, hva du nå enn legger i det :) God tur nordover så lenge!

  Ingebjørg

  SvarSlett
 5. Fin fortelling og strålende bilder :)

  SvarSlett
 6. Takk for det! Hyggelig at det går an :)

  SvarSlett
 7. For noen bilder og for en sommer. Lengter allerede tilbake til Råfjellet og bading i sjøen på Salsnes :-)

  Roy

  SvarSlett
 8. Takk:) Ja, vi hadde det utrolig fint disse stundene. Utrolig gode minner!!

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.