tirsdag 9. juni 2009

Å være, og være klar over at man er og hva man gjør.


Jeg så meg selv i fjellet. Jeg så meg gå forbi, og jeg visste hva jeg ville tenke om min fundering etter dette bildet... Jeg vil ikke streife gjennom fjellet/livet uten refleksjoner over landskap og valg jeg gjør. Det er så viktig å stoppe opp og minne seg selv og andre på dette, at det er så viktig å leve. Nå begynner det kanskje å bli litt klisjé, men det får så være, viktigheten er like sterk.

Selvportrett kan være så mangt, og her føler jeg at jeg får fram mye av hvem jeg er, noe hva jeg gjør, og mye hvorledes jeg tenker. Jeg skulle nok ønske at jeg ikke var alene på dette bildet, at jeg ikke kun så meg selv. Men egentlig var jeg ikke alene. Bare litt.

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Tror ikke du er alene om å tenke slik, men noen er flinkere og befri det evn vonde inni seg med og sette ord på det. Det mørke bilde sammen med dem to personene sier meg at det er ikke lyse tanker som formidles, men er det ikke slik at vi alle har slike stunder?
  Det er viktig og trekke seg bort fra andre til tider, selv om en ønsker å oppleve noe sammen med andre så er det en tid for alt.
  Liker innlegget ditt Ingebjørg det gir meg tanker som jeg tar med med videre.. Liker også det mørkebilde :D

  SvarSlett
 3. Du har nok misforstått litt her, for bildet/teksten er ikke ment i at det var en vond stund. Jeg er svært gla i å sitte slik å reflektere, og selv om ikke bildet har sollys, opplever jeg det ikke som mørkt selv. Jeg skriver at jeg er alene, ikke ensom. Det er forøvrig kun én person i bildet ;) Takk så mye for kommentar!

  SvarSlett
 4. Det er nok ikke første gangen jeg feiltolker, men det var det jeg tolket i bilde og ord. Skjønte jo at personen ikke var ensom og derfor skrev jeg at av og til er det godt og oppsøke stillheten/ensomheten.
  Ha en fin dag.. :D

  SvarSlett
 5. Hehe, sånt skjer, og det går helt fint. Jeg leste kanskje ikke din tekst godt nok heller, men jeg så jo at du skrev det. Interessant å se hvordan du opplevde bildet/teksten uansett. Ha en god dag du også!

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.