tirsdag 4. januar 2011

Et strå.Tiden der hjemme er over for denne gang, og ferden får nå sørover.
Her er et strå jeg fotograferte i går. Noen ganger er det fint å ta av litt ;)

6 kommentarer:

 1. Vakkert og enkelt, derfor blir det så flott!

  SvarSlett
 2. Fantastisk hvor flott det blir selv nå det er enkelt... Har fulgt med litt på bloggen din og ser jo at foto kan være så mye mer enn "vanlige" bilder... Ser mange flotte godbiter du har fått feset til minnekortet... :-) Er innom med jevne mellomrom for å se hva du legger ut...
  Driver selv med litt foto men er nokk bare amatøren i forhold. Har nettopp kjøpt en litt over middels SLR som jeg bruker (Nikon D300). Ser at du kanskje bruker Canon...? (Filnavnene på bildene). Har en liten blogg som jeg har laget, kanskje mest for min egen del, men også for de som måtte finne den...

  SvarSlett
 3. Hva er det de sier; det enkle er ofte det beste..:)
  Likte dette bildet godt, enkelt, symbolsk(?),lite men samtidig stort mot den kvite bakgrunnen. Skulle likt å sett det mot en større bakgrunn. Gleder meg til flere bilder i året som kommer.

  SvarSlett
 4. Enkelt og pent. Tonene i hjørnene skaper en viss dybde og gir bildet det lille ekstra:)

  SvarSlett
 5. Takk takk!

  Hans-Arne - Så lenge du fotograferer og synes det er gøy, spiller det ikke noe rolle hvilke nivå du er på. -Jeg synes ikke man skal fotografere for å være best, men fordi man liker det. Og er man heldig med det man gjør, kan det jo utrette visse ting :) Jeg bruker Canon EOS 50D. Hyggelig å høre at du er innom en gang i blant!

  Roy - Ja, det enkle er faktisk det beste. Jeg synes oftest det, og fotograferer vel gjerne deretter. Selv om det ikke alltid er like enkelt det heller..

  SvarSlett
 6. Vackert med det ensamma strået där i allt det vita, snyggt :-)

  /PJ

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.