tirsdag 11. januar 2011

Grå dag fotos.Dette er bilder uten noe spesiell historie. De ble til på en dag der det ikke skjedde noe spesielt, og været var grått og tungt. Det nærmet seg den uvillige slutten av juleferien, og dagen bar et preg av uvillig venting.

Å komme seg ut å nyte sjølufta gir en deilig følelse, samtidig som jeg allerede savna å fotografere på hjemstedet mitt. Bildene bærer kanskje sitt preg av det.
3 kommentarer:

 1. Synes ikke bildene bærer preg av hverken det ene eller det andre, i negativ retning. Du gir oss enkle bilder uten mye krims-krams, stilrent og enkelt, og godt komponert. Alle tre bildene ville jeg ikke nølt med å henge på veggen. Nr tre har du en vinkel på som er sjelden. Jeg har tatt noen slike bilder, men aldri tenkt meg en slik vinkel.
  Flotte bilder du kan være godt bekjent av. :)

  SvarSlett
 2. Du tar som vanlig dine særpregede bilder. Det er alltid en god opplevelse å gå inn på bloggen din. Disse bildene her er stillferdige og "kontemplative" og, ....joda, jeg synes det lukter litt hjemlengsel av disse.

  SvarSlett
 3. Takk skal dere ha!

  Det trengs ikke å være negativt at bilder bærer preg av noe! Det er vel heller motsatt!? Det var i allefall ikke negativt jeg mente det, men heller slik Tom antyder det; med et noe trist snev av hjemlengsel :)

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.