onsdag 2. desember 2009

FOTOTØRKE...


Høstens beste bilde ifølge meg selv.

Desember er her, og dagene flyter over hverandre nå når jeg har juleferie. -Slik er det å være friluftslivstudent tenker jeg, og kommer plutselig på at den eneste pensumboka jeg har er Villmarksboka til Monsen. Jaja, Arne Næss og Zappfe inngår også. Det går litt i surr, og jeg vet knapt hvilke dag det er. Det minner meg om sommerferien da jeg var lita. Jeg trengte ikke å vite hvilke dag det var da heller... Tid er kun tall for tida.


Det er en kullsvart desember med regn, vind og sørpe. Jeg lever i min første skikkelige mørketid, og det blir smalt med fotografering på slike dager. Jeg var ut en tur med kamera i går, men nei farrken. Skumringa og mørket gjør at jeg ikke riktig ser motivene, og vinden slenger muntert sine sluddpisker i ansiktet på meg. Jeg er egentlig ikke så glad i slike fototørker, men jeg trøster meg med at jeg lader opp til vintersessongen hvor det virkelig skal produseres bilder!

Med det i tankene ser jeg tilbake, som jeg så ofte gjør, til det som er blitt fotografert i år. Det er jo blitt et par tre fir gode bilder. -Og seieren i National Geographic lever jeg godt og lenge på. Det var virkelig stort for meg! Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra, og glemte derfor hele greia til jeg plutselig fikk et elektronisk brev. Det får vel stå som årets høydepunkt, nå på tampen av 2009. Nå ser jeg fram til jul og gjensyn med sola. Jeg burde hatt en advenstkalender så jeg visste hvilke dag jeg er på... :)

2 kommentarer:

  1. Det siste bildet her er jo skikkelig stilig! Passe abstrakt. Og du må bare nyte det faktum at du ikke trenger å vite hvilken dag det er. Det er ikke mange som kan si det samme i desember skal jeg si deg ;)

    SvarSlett
  2. Det første bildet var skumle greier. Star wars!

    SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.