tirsdag 8. desember 2009

ARKIVDRYSS


Nå mens jeg venter på snøen, og at vinteren skal bli lysere, vender jeg stadig mot arkivet i håp om å finne noe "nytt". Det er som en liten oppdagelsesferd, litt spennende, og litt oppfriskende.

I dag var jeg innom to mapper. Jeg har nok ikke så mange bilder liggende som de fleste andre fotograferende har. Det er nok hovedsaklig disse to grunnenes årsak: jeg har ikke så mye plass på macen til å fylle opp med mange bilder, og jeg fotograferer ikke dyr. Jeg har jo eksterne, men det er liksom noe eget ved å ha bildene på maskina. -Selv om den er døende og kortslutter stadig...


Uansett: i dag kom jeg borti to bilder jeg er litt usikker på. Det ene nytt av dagens oppdagelse, det andre ligger og ulmer. Begge er tatt i vinter, og ingen er vist før.

4 kommentarer:

 1. Flotte bilder.Du er flink. Er disse tatt på frihand med Rodenstock?Mvh Robin Jenssen

  SvarSlett
 2. Takk for det, Robin! Om disse var tatt med rodenstocken ville de ikke vært på langt nær så skarpe (f0,0). Jeg har brukt tamron 90mm, og ja, på frihånd.

  Ingebjørg

  SvarSlett
 3. Hei!

  Jeg følger bloggen din og synes du har noen fine bilder! Særlig det øverste av disse to liker jeg godt. Liker at det er helt blått og at krystallen er så skarp.

  - Birgit

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det Birgit! Jeg liker også det øverste bildet, det er ganske nytt for meg. Meg muligens er det litt for opplagt at det er et utsnitt (?), men det får så være.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.