torsdag 10. desember 2009

DESEMBERMØRKETIDSFOTO


OBS - bildet er svært overeksponert...

Desember er så utrolig svart, overskya og sur uten et opplysende snødekke. Slik er det iallefall her ved Vadsø. Dette er min første skikkelige mørketid, og jeg sliter litt med bildeproduseringa, kun fordi jeg ikke får med meg skumringa ("dagslyset") om morgenen. Ikke vet jeg hvem sin idé det var å gi meg et så godt sovehjerte... Men du verden, det er en sjarmerende og god måned denne aller siste i året.


Storsjarmøren Storm i svarte tre-tida.

I dag leste jeg Kjartan Trana´s blogginnlegg om å fotografere selv i mørkeste desember. Det var en inspirerende og fin tekst som jeg støtter fullt ut. For min egen del er det en stor utfordring når det er så mørkt som det er akkurat nå, men det får så være. -Ei hodelykt kan funke, bare for å føle at jeg har fotografert. Og til helga når vi flykter til snøen for å kjøre slede skal det bli andre boller/bilder..."Kom igjen Vierma, poser for meg! Jeg lover å ikke fyre blits."


"Sånn ja, dyktig malamutt."

3 kommentarer:

 1. likte det øverste bilde:) nydelige farger ..

  SvarSlett
 2. Spännande bilder, bild två är mycket läcker :-)

  /PJ

  SvarSlett
 3. Jag håller med dig. Samma visa här i Sverige (Uppsala) också. Men mörkret ger ju också möjligheter till spännande fotografier. Typ exempel på dom du visar upp här. Snyggt.

  /Niklas

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.