torsdag 15. oktober 2009

Små ting.
Hva er vel vakrere enn de små ting? -Tja, det er vel en del (store ting?). Men ikke glem å gled deg over de små ting, og øyeblikkene i livet. Dette er fullstendig klisje, men skit i det. Jeg viser et bilde av en fascinerende lysklatt i isen. Så smått at jeg ikke hadde sett det om jeg bare hadde tråkka forbi... Slike små ting i naturen gleder meg. Slike hjerter gleder meg.

4 kommentarer:

 1. Bra bild det här, det finns helt klart mycket intressanta detaljer runt om oss bara man tar sig tid att se. Bra sett och bra fångat

  /PJ

  SvarSlett
 2. Takk Peter! Jeg overrasket meg selv med å like dette bildet faktisk. Alt smusset kunne ha gjort at jeg ikke gjorde det, men den gang ei. Jeg liker det fortsatt.

  SvarSlett
 3. Fint dette, ja! Klisjé - og hva så..? Hvis man ikke skal kunne boltre seg med klisjéer, enten som fotograf, tegner eller for den sak skyld med det skrevne ord, ville jo verden blitt mye snevrere. For hva er vel en klisjé, om ikke gjenbruk av noe som faktisk fungerer bra?

  Du viser stor originalitet i bildene dine her på bloggen, og bør slett ikke være redd for å dra frem en og annen vaker klisjé.

  Keep up the good work!

  SvarSlett
 4. Joda, sant er nok det, Dag. Det var de skrevne ord jeg siktet til her, og selv om det er klisjé, er det jo like viktig.

  Takk! Trivelig å se fra deg her!

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.