tirsdag 6. november 2012

VINTER I VANG

  
 
Da vinteren forlot Drammen, var det ikke annet å gjøre enn å oppsøke den et annet sted. Klok av fotografisk erfaring, gikk turen igjen til Vang i Valdres. Jeg skulle vel egentlig bare besøke søstra mi. Snøen var bare flaks. Mens noen jobber, og andre studerer, har jeg ofret dagen til årets første skifototur. -Og slik føret og været var idag, var det som å boltre seg i et postkort. -Eller julekort. Med glitter. Vel, uansett postkortformat og konsept; alle motiv fra skygger i nysnø til vinterskog og blåtimelys pirret noe voldsomt. Det er så herlig å fotografere når det er slik!
Det fineste lyset, er det blå. 
Nordlyset kan bare danse så mye det vil.
-Eller by meg opp litt oftere...

 
 Vinter´n er også treffsikker for et fotohjerte 
når den grå tåkegryta tyknes i skogen.
Stemninga er tynget og humøret preges. -Så da lan det være greit å kjøre på med litt disco dagen derpå. 
Dette er vel det nærmeste jeg er denslags ;-)
13 kommentarer:

 1. Her var mange flotte Julekort. Jeg kunne nok brukt alle som julekort, men falt spesiellt for bilde nr. 5 og 6,men nr.2 og 7 er også dekorative bilder. Godt jobbet igjen!

  SvarSlett
 2. O deilige vinter!
  Jeg har mest sansen for de der du drar det lengst ut, dvs nr 2, 7 og 8. Av de øvrige, tiltales jeg mest av stemningen i nr 3 og 5.

  SvarSlett
 3. Deilig vinterstemning og spesielt i bilde nr.4, men alle gir gode vibber. Det er noe spesielt med kjølige blå toner og hvite rene flater. Synd det ikke går å forstørre det siste bildet..

  SvarSlett
 4. Flotte bilder, og her er det høy vinter-/julestemning!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for tilbakemeldinger!

  Du trekker ut de som er mine favoritter også, Øyvind! Men noen ganger er helheten så fin at hele landskapet må med.

  Noen ganger forekommer det en og annen glipp i systemet.. Det siste bildet skal kunne sees større nå, Christer. Takk for oppmerksomheten.

  SvarSlett
 6. Koselige stemninger for en snart kommende tid!
  Ellers deler eg heilt oppfatningen til Øyvind :)

  God November, Ingebjørg!

  SvarSlett
 7. Så smukt! Vinter er magi, og stemningen i dine billeder her, er vintereventyrlig - også med drage ser jeg. Når jeg ser dine billeder, virker Danmark ekstra fladt, gråt og regnfuldt... Græsset er vel altid grønnere, tror jeg - ihvertfald i Norge;)

  SvarSlett
 8. Stemningsfulle skildringer i ord og bilder av det gryende vintereventyret ;)

  SvarSlett
 9. Flott bildeserie Ingebjørg. Forstår godt du koste deg. Vanskelig å peke på en favoritt, synes bildene utfylte hverandre på en god måte. Men er nok litt svak for nummer to :-)

  SvarSlett
 10. Takk for tilbakemeldinger, Geir Ole, Jon, Jan-Rune og Kai! Sette stor pris på det :)

  Oioi, Jon! Det er aldeles ikke meningen å kaste et mørkt vinterlys over gode Danmark! Det er vel ikngen trøst at gresst fortsatt er grønt heller.. ;)

  Artig at toern treffer deg mest, Kai! Skulle kanskje tippa på nr 1. Artig!

  SvarSlett
 11. Du har alltid hatt et "eget grep" på blå bilder. Dette er ikke noe unntak. Deilig med hvitt landskap og kuldegrader.

  SvarSlett
 12. Nydelig vinterstemning - og synes du er flink å bruke skygger og flater :) Likte det gnistrende sistebildet veldig godt

  SvarSlett
 13. Tusen takk, Tom og Silje! :) Hyggelig å lese.

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.