lørdag 27. august 2011

ALASKA - DENALI

Å fly over dette fjellmassiv var en naturopplevelse så stor at den er vanskelig å beskrives med ord. Et heavy sukk ville vært mer passende... Å oppleve verdens største fjell så nært, så storslagent, så farlig og mektig... Sjelden har jeg følt meg mindre. 


8 kommentarer:

 1. Hærlige fjellbilder Ingebjørg. Det første likte jeg SVÆRT godt!:)

  SvarSlett
 2. Takk for det, Kristin! Trivselsrikt å høre.
  God helg!

  -Ingebjørg

  SvarSlett
 3. gratulerer så mye med en så bra artikel i natur og foto! serien her er også kjempe flott.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder Ingebjørg. Det er litt av en tur du kommer hjem fra. Det bringer frem gode minner fra turen jeg hadde ned til dette paradiset...

  SvarSlett
 5. Hei Ingebjørg, da var vi også hjemme igjen fra Alaska. Masse fine bilder du har fått, og jeg forstår på deg at du er smittet av Alaskafeberen du også nå!!?? :-) Nå har jeg vært der 19 ganger, men har allerede planer om ny tur. Hvis du vil ha skikkelig nærkontakt med bjørnene kan du jo hive deg med oss i 2013, da drar vi i slutten av juni? :-)

  Ha det bra så lenge.

  Mvh Bent

  SvarSlett
 6. Mäktiga bilder!!!
  - såg även ditt fina reportage i Natur & Foto :) Grattis !!!

  SvarSlett
 7. Takker så mye for tilbakemeldinger!

  -Og for fine ord om artikkelen, Dirk :) Hyggelig å høre.

  Godt å vite jeg bringer fram gode minner, Kai! Kjenner savnet ganske klart selv... Paradis er et heldekkende ord for Alaska!

  Bent! Velkommen hjem :) Alaska har nådd meg sterkere enn hva jeg forventet, og den forventniga var allerede høy... Så, ja! Jeg skal definitivt tilbake så fort som mulig ;) Nærkontakt med bjørn hadde også vært noe, selv om jeg ikke tok det så tungt at det ikke ble denne gang. 2013 er lenge til! Men jeg skal vurdere det.

  Tusen takk for fine ord om både bilder og artikkel, Mats.


  Ha en finfin dag!

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.