fredag 29. juli 2011

ALASKA - oppdateringHohoi! Nå er jeg og to nye venninner på roadtrip med Denali nat.parks innerste inne som final mål! Vi er så spente!! -Men ettersom batteriet på bilden døde, blir det ei overnatting før vi tar turen inn i parken i morgen... Kanskje er det like så greit, så får vi endelig en sjangs til å smake det lokale ølet! ;)
Disse fjellbildene er tatt fra bilen på vei til Fairbanks for noen dager siden. Ettersom jeg for det meste har bodd i fiskecampen i Clear Creek har jeg ikke fotografert så mye enda. Men det blir mer i dagene som kommer!! 
 Yeah....


Her er den nydelige utsikten fra Logan´s nydelige lodge i Fairbanks. Det var bokstavelig talt breathtaking! -Da jeg kom ut og fikk sett utover, trakk jeg pusten så meget at bh-en sprakk! Da er det ganske fint...


-En noe sterk kontrast til resten av bildene denne gang, men jeg ble temmelig fascinert av denne karen og hans "utstyr".
Nicoline har storfangst å vise fram! Dette er bare litt av dagens kvote av laksen sockeye! Vi endte opp med 19 stk. den dagen, og kjøttet var rødere enn jeg noen gang har sett. -Og den smakte fortreffelig!
Jeg storkoser meg! (bildet er tatt av Emely Ashworth)


:)

3 kommentarer:

 1. Stor glede å se dine bilder fra Alaska. Fiskebildene - flotte!

  SvarSlett
 2. Så spennende,ser fram til forsettelsen fra Alaskaturen. Litt av en fangst dere har fått. Fine fortellende bilder.
  Lykke til videre.

  ketil

  SvarSlett
 3. Roligt att se alla dina bilder från resan! Ser ut som du har det rätt bra :)

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.