onsdag 16. mars 2011

VAMP I DRAMMENDa Vamp holdt den etterlengta konserten i Drammens teater for et par dager siden, hadde jeg gleden av å fotografere bandet. 

Utfordringen var såklart lyset vs pensjonert tele, men også selve musikken. Den treffer meg så sterkt at jeg faktisk fant det utfordrende å konsentrere meg om fotograferinga. Det hele minner i grunn om storslagne naturopplevelser der tar pusten fra en. Følsom? Ja. Men det blir da noen bilder av slikt også.

Takk for en fabelaktig fin konsert med god variasjon i nye og gamle låter, godt krydret med en fantastisk Eivór Pálsdóttir.

5 kommentarer:

 1. Jer har ikke mye erfaring med denne sjangeren sjøl, har tatt konsertbilder kun èn gang. Men jeg vet såpass, det er krevende å få det til å klaffe med lys og stemning uten bruk av blitz. At blitz ikke brukes er vel bare av det gode, blinkene ødelegger den gode stemningen, og ødelegger konsertopplevelsen.
  Synes du har kommet godt fra oppgaven. Stemningsfulle bilder, herlig lys på noen av bildene. Jeg falt spesielt for bilde nr 5 og 6, og mest for nur 7 hvor bevegelsen i bildet skaper liv!!

  SvarSlett
 2. At Vamp trollbinder publikum,kan vi se på disse stemningsfulle bildene.Må nok på konsert igjen snart!!

  SvarSlett
 3. NYDELIGE BILDER :)
  og nydelig musikk! Elkser å høre på dem!

  SvarSlett
 4. Du kom godt ifra dette Ingebjørg! Jeg er også en blodfan av Vamp!! Har noen konserter med dem. Jo, lyd og lys er jo gode opplevelser så lenge det stemmer for øre og syn!!Ole

  SvarSlett
 5. Takktakk! Å fotografere til slik musikk var rett og slett en fullverdig opplevelse. Bli jo nesten ikke bedre :) -Og å takle slike fotografiske utfordringer er jo såklart utrolig artig!

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.