søndag 20. mars 2011

RODENYR!

På tide med litt rettelig Rodenstock igjen, eller hva!?

18 kommentarer:

 1. Du store allverden, noe så overjordisk vakkert! Dette kan jeg se på hele natten!

  SvarSlett
 2. Lekkert, ja godt sagt av Valkyrien, overjordisk.

  SvarSlett
 3. Stilig ja :). Tenkte det faktisk for ikke lenge siden, at nå var det en stund siden du "kokte" med Rodenstock`en.

  SvarSlett
 4. Virkelig flott. Spesielt nr. 2 og 3

  SvarSlett
 5. Høyst vellykket lek med lyset!! Når kompen også er bra så blir det gode bilder av det. :)

  SvarSlett
 6. Lekkert! Mine favorittter blir nr. 1 og 2:)

  SvarSlett
 7. Utrolig kreativt og flott! BRAVO:)

  SvarSlett
 8. Oi! Takk skal dere ha! Kult at dere liker det :) Det er å komponere disse bildene som er noe av det artigste ettersom jeg ser både farger og reflekser der og da. -Styggarti!! ;)

  SvarSlett
 9. Flott serie dette Ingebjørg. Bilde to ligger et hestehode foran de andre etter min mening.

  SvarSlett
 10. Hei.
  Har klikket meg rundt på siden din, og sett mye spennende. Særlig dine abstrakte bilder synes jeg er spennende. Sterke kontraster og kraftige lysspotter gir fine komposisjoner. Skulle jeg pirke, må det være at de tenderer til å bli litt kalde og tekniske. Savner litt varme og farger som gir asossiasjoner til naturen som jeg kjenner den. Nå er det kanskje litt studiofølelse over bildene. Når dette er sagt, så står dette selvsagt for min regning, og mitt subjektive syn. Andre mener helt sikkert noe annet. Uansett fant jeg mye inspirasjon i disse bildene. Det er lettere å kritisere, enn selv å skape noe som vekker følelser. Så gi oss flere slike bilder!

  2re

  SvarSlett
 11. Takk til Ivar, takk til Rolf og takk til

  Tore - Hyggelig å høre du har kikka på bildene som ligger her. At du opplever dem som kalde er kanskje ikke så rart ettersom jeg er veldig glad i fx blått og blå motiver, i tillegg til at bildene er svært subjetive og følelsesbaserte. Om du kikker lengre bak i bloggen er jeg sikker på at du finner mer farge også.

  For jeg fotograferer såklart bilder av naturen som andre kjenner den, men jeg foretrekker å fotografere med mine uttrykk, og hvordan jeg opplever nærhet med naturen. Det er vel det som faller meg mest naturlig inn.

  Når du sier du opplever bildene som tekniske, så forstår jeg ikke riktig hva du mener!? Jeg er svært lite teknisk opptatt serru... Interessant er det også med studiofølelsene som dukker opp hos deg, da jeg aldri fotograferer i studio. Hvilke elementer trekker fram disse tankene?

  Takk så mye for meninga di, veldig artig å få en sådan kommentar! -Og jeg er såklart meget interessert i å vite hva du mener, litt mer konkret.


  Ingebjørg

  SvarSlett
 12. Underbart!!! Så vackert. Kreativt!

  /Mats

  SvarSlett
 13. Verkligen bra det här riktigt läckra bilder :-)

  /PJ

  SvarSlett
 14. Dette var bra. Bilde nr 2 er det bildet som treffer med best. Jeg har fulgt med på dine tidligere Rodenstock-eventyr også, og hatt nysgjerrig glede av dèt !!

  SvarSlett
 15. Mycket vackert! Ser nästan utomjordiskt ut.
  /Jukka

  SvarSlett
 16. Takk Mats, Peter, Tom og Jukka! Veldig fint sagt av dere, gutter/mannfolk. Ja, det er virkelig eventyr å fotografere disse bildene også, Tom :))

  SvarSlett
 17. fantastiskt fina bilder!!
  Jag testade mitt rodenstock idag för första gången! Nu måste jag bara klura ut hur man tar såna här fantastiska reflex och ljus bilder!
  Fantastiskt roligt objektiv är det iallafall :)

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.