tirsdag 10. november 2009

ARKIVDRYSS


Det er noe med dette bildet som får meg til å like det. Jeg vet ikke hva det gjør med meg, men det lokker meg på et vis. Kanskje er det minnene fra fjellturen jeg tok det, eller så må det rett og slett være at jeg er fornøyd med bildet. Aller helst er det nok kombinasjonen. Motivet, linjen, tonene, turen...

Det er noe med meg og bobler. Jeg liker motivet, og den lille utfordringen det kan være å fotografere den. De kommer der, ofte i stor fart, og plutselig eksploderer de, helt uten forvarsel og før man har fått plassert fokus´n. Joda, bare le dere bjørn, ulv og ørnefotografer. "Spennende med ei boble". Det er viktig å finne gleden i små ting, når man ikke har hatt mulighet til å prøve de skikkelig store tinga ennå... :)

7 kommentarer:

 1. Du vet bildets kvaliteter er ikke proposjonalt med motivets skjeldenhet. Fortsett med boblene dine du, så skal du se at det tar helt av en dag :)

  SvarSlett
 2. Underbara bilder, jag hittade hit precis och kommer stanna länge och njuta av dina fina bilder!
  Morgan

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det Morgan! Så fint at du kan nyte bildene mine, det er kjekt å høre, og gir inspirasjon til videre arbeid :)

  SvarSlett
 4. Läcker bild, verkligen tilltalande med diagonalen och gråskalan. En bild du ska vara nöjd med.

  /PJ

  SvarSlett
 5. Bilden är helt enkelt väldigt vacker - resultat av tonerna och kompositionen!
  Det finns en stämning som är svår att beskriva.
  Bosse

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.