torsdag 3. september 2009

NOE AV HVERT.

Tiden har virkelig gått unna den siste tiden! Det ble ikke mye fotografering i sommer, og heller ikke nå på seinsommern. Men det er nok av tid til å ta igjen de bildene jeg kanskje ikke tok.. Etter Lofoten hat jeg vært på tur i nydelige Nordreisa, og plutselig ble jeg friluftslivstudent i Alta. Så her er kun en liten oppdatering på noe av det som ble til i tiden som nylig er forbi. Litt forskjellig av litt av hvert, men det får gå for nå. Jeg tar gjerne imot tilbakemeldinger.Malamutten Vierma slenger på pelsen i Reisa.

Fargene er så sterke i dette kveldsslyset... For et lys det virkelig var!


Min kjære Roy og Vierma er her på kveldsvandring i Reisa. Turen ble preget av en forferdelig varme, men med nydelige stemninger.


-Og aldri før har jeg opplevd så mye mygg som på denne turen...


Himmelen i Varanger er større enn hva jeg kan huske å ha opplevd før. Det finnes utrolige fargenyanser og spennende skylag.


Og for et lys!! Det var faktisk slik at jeg fikk det vanskelig med fotograferingen...Havet under lysskiftet, en måke forbi.Her har også rodenstocken fått kjørt seg litt, denne gang skjedde det i Karasjoks skoger.Så endte jeg opp i Alta. Her er det barmarkstrening og full fart!

2 kommentarer:

  1. Det siste bildet, det av hundene, syns jeg er helt fortreffelig :) Bra fanget!

    SvarSlett
  2. Så fint å høre at du liker det bildet! Det er artig å sitt bak et slikt spann og kjenne på energien de er så fulle av. Takk :)

    SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.