torsdag 4. april 2013

PÅSKEKAVALKADE: SALSNESDa jeg la ut elgbildene i forrige publisering, fikk jeg opptil flere bemerkninger på at det var fint å se noe "annet". Dette tok jeg til meg, og jeg har herved snekra sammen en påskekavalkade fra da jeg var hjemme på Salsnes. -Med kun ett nærbilde...

Når jeg kommer hjem til Nord-Trøndelag, er lyset fra havet noe av det jeg gleder meg mest til. De to første bildene er tatt fra altanen hjemme.

 
 
I påska hadde jeg også gleden av å glede meg over mange nære elgmøter med ei nokså spesiell ku. -Hvitmuleelgen, med et snev av albino i front. Henne har dere jo sett bilder av i forrige bloggpost, men dere visste nok ikke at det var hun dere nøt synet av. Så jeg slenger ut kun en illustrasjon. Joda, jeg har skarpe bilder av a´ også, 
men de gir jo ikke samme opplevelse. 

 
Og så er det jo havet, da. Denne enorme blå flaten som inviterer til filosofiske undringer så langt øyet kan se... -Eller litt lengre ned; Salsnes Kro og ferske småbåthavn samt en snert islagt Salvatn 
(Nord-Europas nest dypeste innsjø).


Det var helt nerri kysten. Påska på Salsnes bød heldigvis på snø og skiføre, noe som mest hører "gammeldagan" til. Jeg trosset det tetteste snøværet jeg har vært borti, la til fjells og priset meg lykkelig over at de fant opp skifellene i sin tid. Dette kunne jo vært fx Canada.
(det er brattere enn det ser ut til)
 Avslutter annerledeskavalkaden med et 
selvportrett fra Gamma, Seiertuva. Det var påska si det! 
Ok da, slenger ut et albinomuleelgbonusbilde for å sette strek 
på denne seansen.Yo !7 kommentarer:

 1. Flott og variert serie fra påsketuren hvor s/h-bildene ble mine favoritter..fint "trøkk" i dem :-)
  Rune

  SvarSlett
 2. Mange fine påskestemninger her! Elg med konstant "snødryss" på mulen var stilig :-) Jeg er et kystmenneske, og spesielt bildene 1, 6 og 8 gav meg sterke assosiasjoner til kysten og havet. Minner meg på at Trondheim ligger alt for langt inne i landet ;-)

  SvarSlett
 3. Fin påskeserie. 8,9 og 11 er veldig bra. Nr 9 skulle jeg gjerne ha sett i stor versjon. Har også sans for Canada-looken i bilde nr 7 :)

  SvarSlett
 4. flott og spennende serie !
  god helg,dirk

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kommentarer! Jeg har oppdatert 9ern, Christer, så nå er det bare å blåse det opp :)

  SvarSlett
 6. Se der ja, da tror jeg 9'ern ble favoritten :)

  SvarSlett
 7. Fint lys i skyene i det første bildet (har ikke hatt så mye skyer de siste 2 ukene på østlandet til sammen som du viser i dette bildet :) ). Likte s/h bildene best :)

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.