tirsdag 5. mars 2013

V E I V A L G


Det er mange veier å valse på, uansett hvilke retning man velger. Retningen kan selvfølgelig være abstrakt eller  konkret, alt ettersom. Ikke alltid vet man det selv, før man ser tilbake på sin egen sti.

Noen ganger ligger veien der, åpen og lett tilgjengelig. De rundt deg ser den gjerne tydelig, og står klar med kart og kompass for å lede deg i riktig retning. Mens av og til krever ikke veien mye, og det er bare å tusle sin vante gang. Behagelig. Men skummelt. Stien blir for tydelig i terrenget, og plutselig sitter du fast i gjørma.

 


Andre ganger kræsjlander du som bare du kan. Innimellom er du sabla heldig, og gjør det med stil. -Og så er det de ganger du tar av, forsvinner fra overflaten og flyr til fjells. 
Hindringer i veien står ofte tilsynelatende støtt, men du kommer som oftes forbi dem. Innimellom må du bare innom en liten tur..


Mat må man jo ha på veien.


9 kommentarer:

 1. Herlige bilder og en sabla artig tekst til:)
  Du har kanskje kart og kompass, men det er for å komme fram i terrenge på egne uoppdagde stier. Merkede stier overlater du til mengden, og det er bra.
  Det er alltid spennende å følge med på din blogg, og spennende veivalg tar du alltid. Og bra er det.
  nr 2 hvor det er spor etter en fugl som har landet??? og vandret videre, veldig bra i all sin enkelhet.
  nr 3 liker jeg spesiellt godt de mange linjene og fargen

  SvarSlett
 2. herlige bilder i blå tone !
  hilsen dirk

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar, Jarl, Dirk og Bjørn-Egil! Trivelig! Det er nok en snasen landing i nr. 2 ja, Jarl. Det er ikke hver gang det gjøres med slik stil.

  SvarSlett
 4. Jeg synes virkelig godt både om billeder og tekst her. Billede tre bare stirrer og stirrer jeg på - linjerne er helt fantastiske men brydes nærmest arrogant af sporene, som kom her en forbi, der ikke havde spor tid til at nyde skønheden. Så er det jo godt, at du har tid og deler den med os andre;)

  SvarSlett
 5. Nummer två föll mig i smaken:-). Skulle vilja följa spåret vidare. Fina blåa färger också du fått fram!

  SvarSlett
 6. Flotte bilder som vanlig Ingebjørg. Og det er vel fremtidens veivalg som kommer frem i dent fint formulerte teksten din. Veivalg gjøres hele livet, fra vi våkner til vi legger oss. Ikke rart om vi preges av det. Tenk å kunne hatt vinger som i bilde to. Lettet mot nye høyder, og bare svevd høyt og gitt blanke i alle veivalg :-)

  SvarSlett
 7. Bilder og tekst med mening. Veldig fin tekst til fine bilder. Faktisk veldig bra sammen :)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for kommentarer mot både bilder og ord alle sammen!!

  Artig betraktning angående arrogante spor, Jon. -Ja, at de ikke tar seg tid til å nyte :) Makan.

  Muulig teksten kan kobles til at jeg er ferdig med studiet til våren ja, Kai. -Men tidligere veivalg har jo vært en forutsetning for de kommende.

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.