torsdag 27. september 2012

FOREDRAG: Biofoto SørlandetTirsdag 2. oktober kl. 18.30 Agder Naturmuseum og Botaniske Hage skal jeg holde kveldens foredrag i Biofoto Sørlandet. Jeg kommer til å vise bilder med motiv som is, edderkopper og blomster, mens det overordnede / gjennomgående tema er farger og lys. 

Jeg skal fortelle om hvordan jeg fokuserer på farger og lys, hvordan jeg tenker under opptak og hva som leder meg til mine motiv. Nærfotografering er et nevneverdig stikkord...Foredraget er svært sammensatt, med hovedvekt på halvabstrakte bilder; men det vil i høyeste grad være motiv alle kan dra kjensel på. Showet er delt inn i tre hoveddeler hvor det vises enkeltbilder for hvert tema, samt bildespill med musikk.

  Oversikt for kvelden finnes på Biofoto Sørlandets hjemmeside, her

Velkommen !
 


7 kommentarer:

 1. Blir nok flott - skulle gjerne vært og hørt på deg sjølv eg ;) Good luck! PS!Fine bilder, men at du har vært inne og sett på blodåresystemet, angiografi, det var imponerende ;) :D

  SvarSlett
 2. Velkommen!
  Har satt av denne kvelden. Det blir spennende å høre hvordan du tenker og jobber, for å få det sluttresultatet du er ute etter.
  Flotte bilder! Liker spesielt godt det første bildet, hvor du klarer å få orden i rotet:)
  Veldig bra!

  SvarSlett
 3. Lykke til! Fine bilder! Liker særlig det første, lekent og vakkert med den duse lillatonen i front.

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder Ingebjørg! Det var et flott foredrag du holdt for Østlandsavdelingen. SÅ de som har anledning bør passe på :-)

  SvarSlett
 5. Takk for tilbakemeldinger! Angiografi er noe alle burde sett på fra tid til annen, Geir Ole... -Spesielt om man har et røntgenobjektiv ;)

  Det blir hyggelig å møre deg, Jarl!

  Tusen takk for det, Kai! Trivelig.

  SvarSlett
 6. Love the second image, the one with those fantastic amber like colors and light. Very creative.

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.