tirsdag 20. mars 2012

20.mars.


 
Nå har jeg snart fotografert i  37,5% av livet mitt. Det er rart hvor tida flyr! År og dag går jo unna som bare det, og det er fantastisk hva/og hvem fotograferingen har ført meg til livet! Det er jo akkurat det som er den artige bonusen med en slik hobby/livsstil! :)

For tiden blir det desverre liten tid til fotografering grunnet seriøse syssler som fx eksamen... Men jeg trøster meg med at det snart er påske, og at jeg da skal hjem! Og der vet jeg jo av et par bra steder...

Legger forøvrig ut ett av de bildene jeg bildene jeg fotograferte sist gang jeg var ute og krøp, og vil samtidig takke alle som kom på foredraget jeg hadde i Biofoto! Veldig hyggelig å møte så mange kjente navn, og hittil ukjente fjes!

12 kommentarer:

 1. Du er en ener i å krype med fotoapperat.
  Har sett innom bloggen din på nesten alle innleggene...Kjempe fine bilde...I like!

  Gratulerer med dagen!

  Monika

  SvarSlett
 2. Lekkert bilde, Ingebjørg :)

  SvarSlett
 3. Jeg blir sugd inn en vidunderlig visuell abstraksjon av former og farger...

  SvarSlett
 4. Ahh! Sitter på toget og ser dette på iPad, og får lyst å gå av på første stasjon og hive fram kamera. Et kjempeflott bilde og virkelig inspirerende.

  SvarSlett
 5. Takk skal dere ha alle fire! Veldig fint å lese slike ord!! :) Godt å se bildet fanger, Thorfinn.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Fantastiskt fin bild! Härliga färger och former. När man tittat ett tag dyker intressanta figurer upp. En bild som väcker fantasin.
  /Jukka

  SvarSlett
 7. Rett og slett et nydelig bilde !! Ikke vet jeg hva det er (is antakelig), men vakkert og engasjerende. Minner om et av bildene dine fra visningen i Biofoto (som jeg mao husker godt !!)

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.