fredag 7. oktober 2011

EDDERKOPPNETTFOTO.De er kanskje ikke så sabla skjønne disse kroppene med åtte spinkle, ofte gjennomsiktige, bein. Men hva som angår min sans for estetikk, kan både vike og sprike noen ganger… For å fotografere edderkoppene, det er artig det!! 

For selv om fargene i disse fotografiske eksemplene ikke skulle underbygge min posistivitet og lille glede, så synes jeg bildene er sterke på sitt vis. 

Og hvorfor skal alt være så estetisk korrekt hele tiden!?13 kommentarer:

 1. Interessante bilder og særlig de to siste bildene fenger meg. Tøft og annerledes.

  Mvh Rune Olsen

  SvarSlett
 2. Kule bilder. Men det kan neimen ikke være så lett for en stakkars edderkopp å navigere i et slikt kaos av reflekser ;o)

  SvarSlett
 3. Her var det mange kreative og spennende bilder :)) Mye fint å se på her og gjøre seg opp en mening om. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Helt utrolig nydelige bilder med flotte reflekser. Kunstverk !

  SvarSlett
 5. Takker så mye for tilbakemeldinger! Godt poeng, Øyvind ;-) Jeg blir aldeles imponert. De må leve i en spennende verden...

  SvarSlett
 6. Utrolig spennende å se hvordan du bruker lyset og får frem interessante linjer og reflekser. En flott verden den lever i, denne åttebeinte krabaten! :-)

  SvarSlett
 7. Nydelig dette, lek med lys, reflekser, nyter slikt arbeide.

  SvarSlett
 8. Jeg får ikke helt tak på disse bildene, men det viktigste er jo at du har det gøy. :)

  SvarSlett
 9. Takk til Anne.Lise, Anne og
  Bjarne: det er veldig viktig å høre! Blir nemlig glad for at du sier din mening selv om du ikke liker bildene, men at du ser hvor jeg koser meg :) Man kan jo ikke like hvasomhelst heller! ;)

  SvarSlett
 10. På et generelt grunnlag kan jeg si at jeg har stor sans for dine bilder. Du bryter med det opplagte og avstår fra det korrekte. I tillegg er det lett å se at du har det gøy når du fotografer og resultatet er bilder med klar signatur som utstråler energi.

  Disse bildene synes jeg intet unntak, men bilde 2 blir litt for midtstilt der jeg ikke helt finner nerven.

  Bilde 3 er spenstig med linjeføringer, men den hvite "klædden" trekker i dette bildet mye oppmerksomhet.

  Bilde 1 er det høy klasse over. Dette blir det ryddigste som faller mest til ro over tid, men likevel beholder det drømmende uttrykket.

  SvarSlett
 11. Hei Thorfinn! Takk for en tilbakemelding som jeg setter svært stor pris på! En kan ikke alltid levere det folk forventer å se :) Veldig bra at også du ser at jeg har det gøy.

  God helg!

  SvarSlett
 12. Wow! Tre fantasiska bilder du har här, nummer två är en favorit, otroligt läcker, förutom att den är tekniskt perfekt tycker jag kompet är bra och färgerna med, en riktig kanonbild!
  // Sander

  SvarSlett
 13. Häftiga Bilder! Hit finns det all anledning att återkomma för att inspireras!

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.