torsdag 22. september 2011

FOTOFAVORITTMOTIV. 
 
Favorittmotivbilder blir gjerne noe sammensatt. Her er noen av mine favorittmotiv sett i kombinasjon med hverandre; dråper, farger, reflekser, mønster og insekt.

Å leke med åpen blender, liten skarphet som jeg plasserer hvor jeg vil, fargerefleksjoner og reflekser... Åh, det er så artig!! Jeg ligger jo og vrir meg i ren fotogledesrus på myra! Har forøvrig med meg liggunderlag, bare som en fordelaktig gode...Innimellom så lurer det seg jo en og annen huseier. Disse er det alltid stas å møte på, men de må behandles med respekt og varsomhet. Ingen ødeleggende festligheter her i går´n! De arkitektoniske mesterverk er ikke ditt leketøy fullt ut.7 kommentarer:

 1. Spennende vinkler, lys, refleksjoner i disse bildene, 4 smykker.

  SvarSlett
 2. Nydelig ! Fikk lyst å være ute med kameraet mitt med en gang.....

  SvarSlett
 3. Hei Ingebjørg, dette er du flink til :-) Flotte bilder, likte det siste hvor man bare aner huseieren. Hilsen fra Svalbard...

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Kai og Tom!! Svalbard ja. Gnu det inn ;)

  SvarSlett
 5. Veldig lekker bruk av lys! Spesielt det første og det siste synes jeg utmerket seg med refleksjoner, lys og mønster - ser nesten ut som noe som er på vei å bryte ut. Kan det være våren som ligger og lurer og venter på sin tur?

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.