søndag 3. april 2011

FORDUFTER.

Jeg vil herved meddele at jeg stikker en tur til Roma. Der skal historie, arkitektoniske mesterverk og gamle bokstaver nytes til det fortjente. -For ikke å snakke om vin og varme!

Så, på gjensyn om ei uke, eller så...


9 kommentarer:

 1. Så vakkert! Fatter ikke hva du gjør - men nydelig blir det!
  Ønsker deg en flott tur til Roma! Var der selv for noen år siden, og det var en opplevelse jeg gjerne tar igjen!

  SvarSlett
 2. God tur til Roma, slapp av og kos deg.
  Takker for kommentarer du har gitt på blogg.
  Geir

  SvarSlett
 3. Roma er topp på denne tiden. Regner med at du har med deg kamera? I så tilfelle er det lurt med et par ekstra minnekort... :-)
  Fine bilder btw - spes. det siste, det er på grensen til magisk.

  SvarSlett
 4. Fin Rodenstockserie igjen. Pass på kamerautstyret i Roma, jeg har selv blitt et kamera fattigere på en trang busstur der for noen år siden. Bortsett fra det kommer jeg ikke på så mye negativt om Roma :)

  SvarSlett
 5. Takktakk! Kamera blir selvfølgelig med, og jeg skal passe på det som det kjæreste jeg har! Har vært i Roma en gang tidligere, og ser fram til å komme tilbake. -Nå med bedre tid til de "mindre" tingene. Så skal jeg spise mer is enn sist. Og ta litt mer bilder...

  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 6. Det første bildet likner på røntgenbildet av lårbeinet mitt etter en "liten" skiulykke i Italia for drøye 2 år siden. Mao : veldig bra !!! (antakelig Rodenstock`n igjen ?)

  Kos deg i Roma. Nettopp hjemme derfra sjøl. De har en sterk historie, selv om de stjal det meste fra gresk kultur. Etter dette har de skapt Mafia, Mussolini, Berlusconi og Paven. De har en bitteliten tendens til å være en smule støyende, umerkelig arrogante, bagatellmessig uvennlige, marginalt uærlige (lure deg for småpenger) og ....åpenbare trafikkbøller. De lager "mjælmat" med mozarella på det meste og tror de er verdens navle, .....og veldig god rødvin !!! Ser det er over 20 grader der nede nå !!

  SvarSlett
 7. Det var utrolig flotte bilder :)

  God tur til Roma, håper turen bli vellykket :D

  SvarSlett
 8. Fantastiska bilder.
  Ha det så väldigt bra i Italien.

  /Mats

  SvarSlett
 9. Jeg har med stor interesse sett på bildene dine. Du har så avgjort din egen stil. Ja, det er positivt ment! Dine bilder er rene og for det meste liker jeg farvene og komposisjonene dine. Jeg føler at det ligger en mening bak. Jeg har også en fotoblogg - du må gjerne ta en titt ved anledning. Jeg hørte om deg etter at jeg flyttet til Jøa :)

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.