torsdag 11. mars 2010

Ut igjen :)


Det føles ikke enkelt å være student når jeg heller vil ut å fotografere... Men i går ble jeg endelig ferig å skrive rapport fra snøhule-snarefangsttur, og jeg tok en litenliten tur ned til sjøen.


Jeg befinner meg litt uttafor Vadsø, og her er det ikke rent sjelden at det blåser. Mildt sagt. Naturen er rå og naken, men nydelig på sitt arktiske vis. Og det liker vi når det er nok ull på kroppen!
I dag er helt annerledes fra i går. Nå har vi plutselig reine påskesola på himmelen, og det blåser ikke den minste bris. Jeg stusser nesten ved at er er så stille, for det er jo veldig uvant når man har vært her ei stund. Fascinerende. Jeg skulle gjerne vært bedre i å ta uværsbilder med vidvinkel/normalen, men jeg liker det små så mye bedre. -Enten det er tela eller tamron90mm jeg benytter... I går var det tele som var så heldig å få en luftetur, men i dag blir det en tur med Tamron.

4 kommentarer:

 1. Fine bilder! Favoritten er det nest nederste. Og ja, vondt å være inne når en vil være ute.

  :)

  SvarSlett
 2. Hejsan!

  Jag är också student men av någon konstig anledning så får jag tiden att räcka till, till både skolarbete och fotografering. Härliga bilder du bjuder på i detta inlägg med både landskap och känsla för detaljer och mönster.

  En trevlig blogg du har som jag kommer att besöka fler gånger.

  Ha det gott!

  /Niklas

  SvarSlett
 3. Flotte kreative bilder!
  Likte spesielt godt dem to midt i.
  Ha en fin fotohelg!
  monika

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer! Hyggelig at dere ser innom.

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.