lørdag 20. februar 2010

5 DAGER UTE.


Denne uka har jeg vært på telt- snøhule- og snarefangsttur, og både jeg og kamera har hatt det kjølig trivelig i 20-30 minus. Det har vært et superfint vintervær med knallblå himmel, sol og tykt rimlag i trær og ansikt... Hærlig!


Bjørka skygger i frostlagt snø...

Kamera har ligget i kuldegropa hele tiden det ikke har vært i bruk. Jeg har kun hatt på 75-300mm, og greid meg med den, på tross av at den er oppi åra... Tele er artig å bruke, det finnes få begrensninger, og motivene står i lang kø :)


Aldri før har jeg sett så lekre fargereflekser i snøen!
Slikt gjør godt inni meg.Skygge- og spennende fargespill!

5 kommentarer:

 1. Mycket vackra vinterbilder du visar upp, verkligen snyggt :-)

  /PJ

  SvarSlett
 2. En läcker serie bilder!
  /P

  SvarSlett
 3. Hei
  Jeg synes alle bildene viser de voldsomme stemningen som ligger i lyset i denne tiden av året. Februar her i Finnmark er virkelig vakkert. Jeg syntes umiddelbart alle bildene var, som vanlig veldig bra komponert. Det øverste av bildene var likevel det bildet jeg beit meg desidert mest merke til. Jeg syntes det var helt rått, og et veldig uvanlig bilde av skygge i snø pga av de store snøkrystallene i snøet som skaper et surrealistisk? uttrykk. Ellers likte jeg også bildet av sporene av de små musevennene godt. I det hele tatt veldig, veldig fine bilder med glade toner:)

  Roy

  SvarSlett
 4. Takk Per og Roy!

  Ja, lyset i februar er fantastisk! Helt nydelig, treffende i både stemninger og alt annet som er. Av disse liker også jeg skyggebildet best, av samme grunn som du :)

  SvarSlett

Jeg tar imot kommentarer på både tekst og bilder med stor takknemlighet.